Wereldreis

En dan zit ik, na 10 jaar wachten, sparen, plannen, organiseren en heel veel “voorpret maken", dan eindelijk in het vliegtuig op weg naar de eerste stop van mijn wereldreis.


Het begin is gemaakt
Het is Boekarest geworden. Dat heeft geen bijzondere reden, behalve dat het een van de weinige Europese bestemmingen
is waar ik niet eerder was en dat het goedkoop bereikbaar was vanuit ons startpunt. Vanaf Boekarest vliegen we door naar
Abu Dhabi en daarna via India naar meerdere landen in het Verre Oosten. De laatste stops zijn in de Verenigde Staten (Hawaii, Alaska en Seattle). De complete reis duurt 5 weken en we blijven gemiddeld 3 tot 5 dagen op eenzelfde plek en proberen in die korte tijd een eerste indruk te krijgen. “Gekkenwerk", zeggen sommigen. “Te gek", zeggen anderen.

Ik heb er vaker over geschreven. Reizen is mijn passie en ik krijg er inspiratie door voor mijn vak als eventmanager.
Uiteraard krijg ik die inspiratie niet door bij het zwembad te blijven liggen of een beetje rond te lummelen in een winkelstraat.
Ik ben meestal op zoek naar de hotspots en probeer de plekken te vinden waar hét gebeurt en je de urban creativiteit voelt borrelen.

Strakke planning
Natuurlijk kunnen we niet alles bekijken. Daarvoor is er te weinig tijd. Dus net als bij een goede planning voor een evenement, keken we naar onze doelstelling, het budget en onze eigen persoonlijke wensen. Met die input maakten we een reisschema.
Uiteindelijk heb ik gemerkt dat deze reis ook maar gewoon een project is. Net als een evenement.

Maar eens bekijken of ik deze reis net zo strak georganiseerd krijg als de laatste Eventief projecten. I keep you posted.


Tanja Vornberger
Directeur Eventief

Geplaatst op: 27-07-2023

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK