Nieuwe compagnons

De maand oktober 2021 was een belangrijke in het bestaan van Eventief. Nadat mede-oprichtster Peggy Michiels had besloten om een nieuwe uitdaging te zoeken, moest ik keuzes maken. Hoe zou Eventief 2.0 eruit gaan zien? Want dat ik door wilde gaan met Eventief, dat wist ik zeker. Live communicatie is nu eenmaal waar ik in geloof en ook op het ondernemerschap ben ik nog lang niet uitgekeken. Na grondig beraad zijn twee nieuwe vennoten toegetreden. En wel mijn eigen kinderen.


Familiebedrijf
Aangezien beiden al meewerkten in het bedrijf en onze accountant in een snelle rekensom aantoonde hoeveel tienduizenden euro‘s belasting het scheelt als ze niet meer in loondienst zijn, maar mede- eigenaar worden, was die beslissing snel genomen.

“Nu zijn we net van het circus mam, want daar werkt ook altijd de hele familie mee in de business", zei een van beiden gekscherend.

Maar alle gekheid op een stokje. Uiteraard ben ik hartstikke trots op allebei. Ze deden het al goed, hielpen altijd mee waar ze konden en namen zelfs al jarenlang verantwoordelijkheid. Maar nu is het “voor de echt".

Gezamenlijk avontuur
Ze mogen mee beslissen en uiteraard ook mee delen in de resultaten. En dat is extra spannend gezien de tijden waarin we verkeren. Post-corona, noem ik het maar even…

We gaan het zien. Ik heb er vertrouwen in en ik heb vooral ook heel veel zin in ons avontuur. Toen we deze week een eerste deal samen sloten, hebben we elkaar getrakteerd op een “werklunch". “If you work hard, you also can play hard", zei ik met een knipoog toen we genoten van de fancy gerechten op het terras bij Noon aan de Maas. Complimenten trouwens Hans Paul voor je prachtige zaak!


Tanja Vornberger
Directeur Eventief

Geplaatst op: 28-10-2021

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK