15 jaar Eventief

“Hoe gaan we in godsnaam ons jubileum vieren", vroeg Peggy begin maart aan me. Nostalgisch dachten we terug aan die druilerige eerste april 2006, inmiddels vijftien jaar geleden. Toen we giechelend van de zenuwen ons bedrijf inschreven bij de Kamer van Koophandel en even later de eerste persconferentie organiseerden. Samen met Guido Dieteren in het Parkstad Limburg Stadion. We moesten ook langs de notaris en allerlei formaliteiten in orde maken. Peggy had toentertijd nog geen “echte handtekening". Die hebben we samen ter plekke bij de Kamer van Koophandel verzonnen. “Vind je hem professioneel genoeg zo?", vroeg ze nog.


Uitdaging
Terug naar het heden. “We zijn een bureau voor live communicatie en kunnen niemand live ontmoeten". En nu dan? Tja; daar hadden we wel een uitdaging. Wat was dan nu wijs in deze? Niets vieren? Online vieren? Terwijl we eigenlijk online niet omarmen vanwege het grote manco aan beleving?
Uiteindelijk hebben we na lang beraad besloten om er op een andere manier aandacht aan te geven. We hebben in de maand april onze medewerkers, klanten en volgers getrakteerd op kleine, maar fijne verrassingen. Sprankelende presentjes, leuke anekdotes op de socials en persoonlijke aandacht voor diegenen die ons het
liefst zijn. Daar geloven we namelijk wel in.

Sweet sixteen
En een feest? Wanneer zou dat dan weer kunnen? Zou het in 2022 weer een optie zijn om met meer dan een handjevol mensen bij elkaar te komen? Stiekem hopen we daar wel op en willen we dan alsnog dat leuke feestje geven. We denken dan aan een feestje dat we zelf nooit gevierd hebben (simpelweg omdat het fenomeen toen niet bestond) en dat tegenwoordig “hip" is. Een feestje dat je geeft als je eigenlijk “kind af" bent, maar nog niet helemaal volwassen. Als de toekomt voor je ligt als een geweldig avontuur. Als je popelt om de nieuwe fase in te gaan. En voor die ene keer noemen we het ook gewoon lekker een “feestje". Gewoon omdat het kan.

We hebben het dan over een sweet sixteen party, want in 2022 bestaat Eventief 16 jaar. Zullen we dat dan gaan vieren? Samen? Live? We kunnen er bijna niet op wachten.


Tanja Schroeder
Directeur Eventief

Geplaatst op: 29-04-2021

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK