Wij zijn Eventief

Wij zijn Peggy Michiels en Tanja Schroeder, twee professioneel en gedreven eventmanagers. Wij hebben ruime ervaring als organisator en coördinator van publieks- en business-to-business- evenementen. We willen creativiteit toevoegen. Inhoud geven aan uw vragen met vernieuwende elementen, die we verzamelen uit de hele wereld. Niet de gebaande paden maar aantrekkelijke concepten, onderbouwde voorstellen, zakelijk en resultaatgericht.

Samen met Kelly Joosten, Anne Brands en een enthousiast en betrokken team van vakkundig opgeleide hosts/hostesses, horeca- en promotiemedewerkers ontzorgen wij onze opdrachtgevers.

Eventief is erkend als leerbedrijf en begeleidt studenten van diverse mbo- en hbo-opleidingen. Eventief organiseert meerwaarde.
<!--%i-cms.page.picture.alt%--> Peggy Michiels, directeur
<!--%i-cms.page.picture.alt%--> Tanja Schroeder, directeur
<!--%i-cms.page.picture.alt%--> Anne Brands, communicatiemedewerker
<!--%i-cms.page.picture.alt%--> v.l.n.r. Siska Ritterbeeks, Janna Hoofs, Félipe Schroeder, Romy Schlösser, Ayla Holka -floormanagers en hoofdhostesses
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK