Wij zijn Eventief

Eventief is in 2006 opgericht door Peggy Michiels en Tanja Vornberger, twee professioneel en gedreven eventmanagers. Met ruime ervaring als organisator en coördinator van publieks- en business-to-business evenementen hebben zij Eventief in ruim 15 jaar op de kaart gezet in de evenementenbranche. Sinds 2021 is de leiding van Eventief in handen van Tanja Vornberger. Met een recent afgeronde studie MBA eventmarketing en live communicatie weet zij als geen ander inhoud te geven en creativiteit toe te voegen aan uw evenement. Ze bewandelt niet de gebaande paden maar zorgt voor aantrekkelijke concepten en onderbouwde voorstellen die zakelijk en resultaatgericht zijn. Haar inspiratie haalt ze uit haar reizen over de de hele wereld en haar kennis deelt ze met HBO studenten van Zuyd Hogeschool, waar ze doceert in de vierdejaars minor Eventmanagement.

Het team van Eventief bestaat verder uit Félipe Schroeder, Mérou Schroeder, Anne Brands en een enthousiast en betrokken team van vakkundig opgeleide hosts/hostesses, horeca- en promotiemedewerkers. Eventief is erkend als leerbedrijf en begeleidt studenten van diverse mbo- en hbo-opleidingen. Eventief organiseert meerwaarde.
<!--%i-cms.page.picture.alt%--> Tanja Vornberger, creatief directeur
<!--%i-cms.page.picture.alt%--> Félipe Schroeder, vennoot en hospitality manager
<!--%i-cms.page.picture.alt%--> Mérou Schroeder, vennoot en event manager
<!--%i-cms.page.picture.alt%--> Anne Brands, communicatie specialist
<!--%i-cms.page.picture.alt%--> Zoë Schneider, partymanager en filmen+editen
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK